Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ásványkövek a babavárás idejére

Aladics Ida
2019. 03. 11. 00:00:00
Ásványkövek a babavárás idejére Babát szeretnétek, de már régóta nem jön össze? Terhes vagy már és szeretnél a babádnak minden jót megadni, amíg a pocakodban van? Akkor válaszd az ásványköveket!
 
Ha régóta próbálkoztok, és eddig valahogy nem jött össze a baba, akkor próbáld ki az ásványkövek segítségét! Mely ásványok hatnak a baba fogantatására pozitívan? Az alábbiak:

V
örös korall:
Az anyák kövének is nevezik. Egy erős védelmező kő, amely segít: a meddőségben, hatásos a vérszegénységre,  jótékonyan hat a női ivarszervekre is: enyhíti a menopauza tüneteit, erősíti a szexuális vágyat, beállítja a menstruációt, megkönnyíti a szülést.

Jáde:
 
Minden fejben dől el. Tehát, ha valaki fél, vagy ráparázik a babavállalásra, akkor még kevésbé jön össze a baba. Azért hogy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb legyen a leendő anyuka, akkor a 
jáde nyugalma, béketeremtő ereje segítheti.


HoldkőA meddő nők ásványköve. Igazi női kő, amely pozitívan hat a hormonháztartásra és a menstruációs zavarokra.

 

Terhesség idején 
 

A fogantatásért bevetett ásványköveket továbbra is használhatjuk, de kiegészíthetjük még néhány nőies, szeretet árasztó, gyógyító ásványokkal.

Rózsakvarc: A szeretet köve, amely szeretetet, jóságot, kiegyensúlyozottságot, nyugalmat áraszt. A vitákat tompítja, javítja az emberi kapcsolatokat.

Hegyikristály: Erős ásványkő, de nem agresszíven védelmez. Minden más ásványkő hatását megsokszorozza. Igazi jolly joker.

C
itrin: védelmet, a szerencsét és a bőséget erősíthetjük magunkban, magunk körül.

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog

Keresés