Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ásványlexikon

Szodalit:

 

A szodalit az önbizalom köve. Az ásvány által lehetőségünk van megismerni önmagunkatgyorsítja fejlődésünket és növeli az önbecsülésünket. Segít kifejezni önmagunkat és a mondanivalónkat. Megszünteti a bűntudatunkat és segít, hogy felvállaljuk tetteinket. Növeli az igazság érzetünket. Jótékonyan hat a szemre, torokra és a pajzsmirigyre. Jót tesz a vérnyomásunknak és szabályozza a folyadékbevitelünket. Tudtad, hogy a szodalit jótékonyan hat a szemgyulladásra, ezért régen látásjavításra is használták? Próbáld ki Te is! De ha már szodalit ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását leginkább a torkunkra és annak problémáira fejti ki.


 

Rózsakvarc:

 

A rózsakvarc egy áttetsző rózsaszín ásvány, színe változhat a sötét rózsaszíntől a világos rózsaszínig. Az ásvány hő és fény hatására kivilágosodhat. A rózsakvarc ásványt a nők kővének is nevezik. Ez az ásvány gyógyítja szívfájdalmainkat, egyensúlyba hozza a szeretet és szerelmi érzelmeinket, növeli a teherbeesésünk esélyét és ápolja az emberi kapcsolatainkat. Viselése gyengéddé, de mégis határozottá teszi női viselőjét. Segít, hogy szeressük önmagunkat, hiszen amíg ez nem következik be, másokkal se lehet igazán jó a kapcsolatunk. A rózsakvarc segítségével nőhet az önbizalmunk. Fizikailag méregteleníti a szervezetünket, serkenti a vérkeringésünket, erősíti a szívünket, stabilizálja a vérnyomásunkat és jótékonyan hat a vesénk működésére is. Tudtad, hogy régóta használják a nők termékenységének fokozására és a szívfájdalmak megszüntetésére? Próbáld ki Te is! De ha már rózsakvarc ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását leginkább szívünkre, vesénkre, petefészkünkre  és bőrünkre fejti ki.


 

Ametiszt:

 

Az ametiszt ásvány hatására nőhet az agyunk koncentráció képessége, javítja a vérnyomásunk, tisztítja a vérünk és jótékony hatással van az érrendszeri problémáinkra. Általános fájdalomcsillapító hatásának köszönhetjük, hogy kiváló a migrénes fejfájásra és csökkenti a pszichológiai fájdalmainkat. Ez az ásvány kiegyensúlyozottá teszi viselőjét, ennek köszönhetően hatékonyan oldja a bennünk levő stresszt. Enyhíti az ekcémás tüneteinket mint például a viszketést, pirosodást és csökkenti az ízületi gyulladás okozta fájdalmainkat. Élénkíti a hasnyálmirigy működésünket és erősíti az immunrendszerünket. Tudtad , hogy az őseink erős nyugtató és spirituális kőnek tartották? Próbáld ki Te is! De ha már ametiszt ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását leginkább spirituális fejlődésünknél, érrendszeri problémáinknál, vérnyomásunk stabilizálásánál, koncentrációnknál, izületi gyulladásnál, ekcémánál, aura védőként, fájdalomcsillapítóként, stresszoldóként és vértisztitóként fejti ki.


 

Hegyikristály:

 

A hegyikristály ásvány által védelmet kapunk a betegségekkel szemben, energiát és erőt ad nekünk. Javítja az emlékezőképességünket, csökkenti a depressziós tüneteinket, nyugtatja az idegeinket és kiegyensúlyozottá tesz bennünket. A hegyikristály erősíti az immunrendszerünket. Általános fájdalomcsillapító, méregtelenítő hatású, serkenti az anyagcserénket, szabályozza a hormonháztartásunk és a vércukorszintünket. Tudtad, hogy a hegyikristály erősíti az ásványok hatását, ezért bármilyen ásvánnyal együtt használhatjuk, illetve viselhetjük? Próbáld ki Te is!
De ha már hegyikristály ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását leginkább immunerősítőként, méregtelenítőként, hormonháztartás és vércukor helyreállításánál és depresszió ellen fejti ki.


 

Jáde:

 

A jáde ásvány által szerencsénk lesz. Ez az ásvány a tisztaság és a nyugalom jelképe. Ismert a vesénkre gyakorolt jótékony hatása miatt, serkenti a mellékvesénk működését, sejtregeneráló, gyorsítja a sebeink gyógyulását és méregtelenítő hatása is van a szervezetünkre.  Az ásvány által megtaláljuk a lelki nyugalmunkat és elűzi a rossz közérzetünket. Tudtad, hogy a jáde ásvány fokozza a termékenységünket és erősíti az idegrendszerünket? Próbáld ki Te is!  De ha már a jáde ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását leginkább a vesénkre, sejtjeinkre, sebeinkre, idegrendszerünkre és a petefészekre, hímivarsejtekre fejti ki.


 

Tigrisszem:

 

A tigrisszem ásvány jótékonyan hat az idegrendszerünkre, ideggyulladásainkra és a szembetegségekre. A tigrisszem serkenti az agyi funkcióinkat, növeli a koncentrációs képességeinket és segít bennünket a nehéz döntések meghozatalában. Segíthet skrizofénia és epilepszia esetén is. Növeli a bátorságunkat, segíti az optimista gondolkodásunkat és megszünteti az önértékelési zavarainkat. Hatékony fájdalomcsillapító és megszünteti a mellékvese túlműködését. Egyensúlyba hozza a Jin és Jan energiáinkat és megszünteti a depressziós tüneteinket is.
Tudtad, hogy régen rontások ellen használták? Próbáld ki Te is!  De ha már a tigrisszem ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását leginkább az idegrendszerünknél, szemünknél és az agyunknál fejti ki.


 

Onix:

 

Az onix ásvány leginkább az öntudatunkat, a józan gondolkodásunkat és a logikánkat erősíti. Ez az ásvány nagy segítség a labilis emberek számára, mivel kiegyensúlyozza az energiaáramlást a szervezetünkben. Fokozza a kitartásunkat, az erőnket és támogatást nyújt stresszes helyzetekben. Az onix erősíti a fogainkat, csontjainkat és jótékonyan hat a csontvelőnkre. Tudtad, hogy az onix erős védelmező ásvány és távol tartja a negatív energiákat? Probáld ki Te is! De ha már az onix ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását leginkább a csontjainknál és a fogainknál fejti ki.


 

Howlit:

 

A howlit ásvány által kifejtett hatásnak köszönhetően segít nekünk az erős fejfájás elmúlásában és megnyugtatja a szervezetünket a magas magnézium tartalmának köszönhetően. A howlit felgyorsítja a zsíranyagcserénket, ennek köszönhetően zsírégető hatása van. Segíti a szervezetünket a magnézium felszívódásában és egyensúlyba hozza a kálciumszintünket. Ez az ásvány segít nekünk a méregtelenítésben. Erősíti a fogainkat és a csontjainkat. Gátolja véralvadást, rugalmassá teszi az érfalainkat, megelőzi az érelmeszedést és tágítja a koszorúereket. Tudtad, hogy a howlit ásványt előszeretettel használják a fogyni kívánó személyek? Próbáld ki Te is! De ha már az howlit ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását leginkább fejünknél, fogunknál, csontjainknál és egész testünkre fejti ki.


 

Lávakő:

 

A lávakő ásvány hatásának köszönhetően méregteleníti szervezetünket, serkenti a sejtjeink vízutánpótlását és erősíti az inainkat. Ez az ásvány segíti a kötőszöveteink regenerálódását és serkenti a vérkeringésünket. Nyugtatja az idegrendszerünket és serkenti az idegsejtjeink megújulását. Tudtad, hogy a lávakő ásvány erősíti az izomzatunkat? Próbáld ki Te is! De ha már az lávakő ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását az idegrendszerünknél, idegsejtjeinknél, izomzatunknál és kötőszöveteinknél fejti ki.


 

Hematit:

 

A hematit ásvány segíti a betegségek utáni felépülésünket és biztosítja az egészséges vér és sejtképződést. Szilárdságot és erőt ad tulajdonosának. Hosszú távú használatakor tisztítja a vérünket, normalizálja a vérnyomásunkat és regenerálja az agyi funkcióinkat. Hozzásegíti testünket az oxigénellátáshoz és serkenti a vasfelvételét a vékonybelünkben. Tudtad, hogy régen vérzéscsillapításra, illetve vérképződés elősegítésére használták? Próbáld ki Te is! De ha már az hematit ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a sejtjeinknél, agyunknál és a tüdőnknél fejti ki.


 

Holdkő:

 

A holdkő ásvány segít leküzdeni a hangulatingadozásainkat és a depressziónkat. Oldja a szervezetünkben keletkező negatív energiáinkat, csökkenti a stressz okozta gyomor problémáinkat. A holdkőnek sebgyógyító hatása van. Jótékony hatásai miatt terhességünk alatt és szülés után is ajánlott a viselése. Fejleszti az érzelmi intelligenciánkat, serkenti a nyirokkeringésünket, megakadályozza a hormonháztartásunk felborulását és enyhíti a menstruációs panaszainkat. Jótékony hatással van a női termékenység fokozására.
Tudtad, hogy a holdkő ásványt nőiesség kövének is nevezik? Próbáld ki Te is! De ha már a holdkő ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a gyomornál, sebeknél, petefészeknél és a nyirokcsomónál fejti ki.


 

Napkő:

 

A napkő ásvány szerencsét hoz tulajdonosának. Serkenti a szervezetünk öngyógyító képességét, biztosítja a testünkben a megfelelő energiaáramlást és harmonizálja a csakráink működését. Ez az ásvány gyulladáscsökkentő, jótékonyan hat a torkunkra és a gyomorfekélyünkre. Általános fájdalomcsillapító, segít megszüntetni a porcproblémák okozta fájdalmainkat és jótékonyan hat a reumára. A szervezetünket életerővel tölti fel és megszünteti a depressziós tüneteinket. Stimulálja a negatív idegrendszerünket és elűzi a félelmeinket. Tudtad, hogy a napkő a boldogság és a hosszú élet ásványa? Próbáld ki Te is! De ha már a napkő ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a gyomrunknál, porcainknál, fájdalmainknál, gyulladásainknál és a fejünknél fejti ki.


 

Lapis lazuli:

 

A lapis lazuli ásvány csökkenti a depressziót. Energiával tölti fel a szervezetünket és erősíti az immunrendszerünket. Jótékony hatással van a torkunkra és a pajzsmirigyünkre, egyensúlyba hozza a mirigyeink működését. Hosszú távon viselve nyugtatja a szívünket és csökkenti a magas vérnyomásunkat. Erősíti az önbizalmunkat és fejleszti a kommunikációs képességünket. Védelmező ásvány, negatív energiát távol tartja viselőjétől. Tudtad, hogy a lapis lazuli ásványnak stresszoldó hatása van? Próbáld ki Te is! De ha már a lapis lazuli ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását az immunrendszerünkre, pajzsmirigyünkre, torkunkra, vérnyomásunkra és szívünkre fejti ki.


 

Rodonit:

 

A rodonit ásvány segít a megbocsátásban és a lelki problémáink feldolgozásban. Ez az ásvány erősíti az izmainkat, a szívünket, a keringésünket és csökkenti az autóimmunbetegségek tüneteit. Feltölti a szív csakránkat, egyensúlyban tartja a Jin és Jangot. A rodonit segíti a termékenységünket és jó hatással van az izületeinre. Eltávolítja a szervezetünkben levő blokkokat, ezáltal szabaddá teszi az energiaáramlásunkat. Tudtad, hogy a rodonit jó hatással van a sebeinkre? Próbáld ki Te is! De ha már a rodonit ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a szívünknél és lelkünknél fejti ki.


 

Citrin:

 

A citrin ásvány védi az auránkat, tisztít, energiával tölti fel a szervezetünket és sejtregeneráló hatása van. Növeli az önbizalmunkat segíti az önkifejezést és kiválóan használhatjuk depresszió kezelésére. Serkenti a hasnyálmirigy működésünket és mellőzi a cukorbetegség kialakulását. A citrin vonzza a boldogságot és a gazdagságot. Méregteleníti és tisztítja a vesénket, az epénket és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyünk működését. Ez az ásvány megszünteti a szívproblémáinkat és erősíti az idegrendszerünket. Javítja a bőrünk minőségét és felveszi a harcot a narancsbőr ellen. Tudtad, hogy a citrin ásvány boldogságot és gazdagságot hoz a viselőjének? Próbáld ki Te is! De ha már a citrin ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a sejtjeinknél, hasnyálmirigyünknél, pajzsmirigyünknél és a fejünknél fejti ki.


 

Akvamarin:

 

Az akvamarin a bátorság köve. Segít nekünk a kommunikációban  és az önkifejezésünkben. Enyhíti az autoimmun-betegség tünetit és jótékonyan hat a szemünkre. Jó hatással van a pajzsmirigyünkre és a hormonháztartásunkra, enyhíti az érzelmi problémáinkat és a depressziónkat. Segíti a lépünk és a májunk normális működését. Ez az ásvány jó az anyagcserénkre. Békét, szellemi megtisztulást nyújt viselőjének és növeli a testünk energiáját. Tudtad, hogy az akvamarin ásvány a szójárás szerint a gazdagságunkért és a boldogságunkért felel? Próbáld ki Te is! De ha már az akvamarin ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a kommunikációnkra, szemünkre, pajzsmirigyünkre, hormonháztartásunkra, anyagcserénkre, lépünkre és májunkra fejti ki.


 

Achát:

 

Az achát ásvány támogatja a testünk szellemi, fizikai és érzelmi egészségünk működését. Fejleszti az emlékezőképességünket és oldja a stresszt. Nyugtató ásványkő és gyógyítja az érzelmi sérüléseink okozta szívfájdalmainkat. Az achát segíti az emésztésük egészséges működését. Elnyeli a negatív energiáinkat és segíti a spirituális fejlődésünket. Tisztítja és védi az auránkat. Tudtad, hogy az achát szerencsehozó és védő ásvány? Próbáld ki Te is! De ha már az achát ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását az agyunkra és az emésztésünkre fejti ki.


 

Aventurin:

 

Az aventurin nyugtató ásvány, csökkenti a szívpanaszainkat, az idegrendszeri és a kommunikációs problémáinkat. Csökkenti a koleszterinszintünket, serkenti az anyagcserénket és segít megelőzni a szívinfarktust. Ez az ásvány nyugtatja a bőrünk felületét és erősíti a kötőszöveteinket. Viselőjének nyugalmat és kiegyensúlyozottságot biztosít. Pozitív gondolkodásra ösztönöz, elűzi a félelmeinket és az aggódásainkat. Védi az auránkat a negatív hatásoktól. Tudtad, hogy az aventurin ásvány gyógyító kő és szívgyógyszernek is nevezik? Próbáld ki Te is! De ha már az aventurin ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását szívünkre, idegrendszerünkre, koleszterinünkre, kötőszöveteinkre, bőrünkre és az auránkra fejti ki.


 

Borostyán:

 

A borostyán melegséget és bizalmat sugároz. Gyógyítja a fertőzéseket, a légúti megbetegedéseket és csillapítja a szervezetünkben keletkező gyulladásokat. Ez az ásvány serkenti a májunk, vesénkgyomrunklépünk működését és serkenti az anyagcserénket. Csillapítja a stresszt, a lázat és serkenti a csecsemőmirigy működését. Jótékonyan hat az agyiműködésünkre, serkenti az agyi funkcióinkat és javítja a memóriánkat. A borostyán a csecsemők nélkülözhetetlen köve, segít ha nő a baba foga. Alkalmazható bőrbetegségekre is mint például az ekcémárasömörreszemölcsre és pattanásokra. Tudtad, hogy a borostyán segít érvényesülni az életben? Próbáld ki Te is! De ha már a borostyánt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását az anyagcserére, gyomrunkra, vesénkre, májunkra, csecsemőmirigyre, ekcémára, sömörre és az agyunkra fejti ki. Gyönyörű világos barna, sárgásan barnás színe tökéletesen megy akár szőke vagy barna hajszínedhez. A borostyán a fában található gyanta megkövült változata, amelyben több esetben találni szúnyogokat, legyeket, amely kifejezetten értékessé teszi a követ. 


 

Füstkvarc:

 

A füstkvarc oldja a feszültségünket, a stresszünket, gyógyítja a szervezetünket, védelmet nyújt a negatív energiákkal szemben és növeli a férfiasság érzetet. Erősíti az idegrendszerünket, enyhíti a fájdalmunkat és görcsoldó hatása van. Ez az ásvány energiával tölti fel az egész szervezetünket és blokkolja a negatív energiákat. Tudtad, hogy a füstkvarc ásvány megvéd a szerencsétlenségtől? Próbáld ki Te is! De ha már a füstkvarc ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a lábunkon és hasi tájékunkon fejti ki.


 

Fluorit:

 

A fluorit ásvány általános fájdalomcsillapító, gyógyítja a légutainkat, fekélyeket és a bőrbetegségeinket. Enyhíti az ízületi gyulladásaink okozta panaszainkat. A fluorit fejleszti az agyunk funkcióit, tisztítja és stabilizálja az auránkat. Önbizalmat és magabiztosságot kölcsönöz tulajdonosának. Növeli az összpontosításunkat és segíti a tanulásunkat. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket. Tudtad, hogy a fluorit ásványnak sejtregeneráló hatása van? Próbáld ki Te is! De ha már a fluorit ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a sejtjeinknél, fekélynél, bőrünknél, ízületeinknél, auránknál és az agyunknál fejti ki.


 

Jáspis:

 

A jáspis ásvány serkenti az ivarsejteket. Segíti a vérkeringésünket és türelmet kölcsönöz viselőjének. Ez az ásvány védelmet nyújt, tisztít és átalakítja testünket. Elősegíti az emésztőrendszerünk működését. Problémamegoldó képességünket fejleszti és stresszoldó hatása van. Megvéd minket a negatív energiáktól és tisztítja az auránkat. Tudtad, hogy a jáspis ásvány erősíti az életösztönünket? Próbáld ki Te is! De ha már a jáspis ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a emésztőrendszerünknél, ivarszervnél, vérkeringésünkre és auránkra fejti ki.


 

 Karneol:

 

A karneol ásvány serkenti az anyagcserénket és jótékonyan hat az idegrendszerünkre. Csökkenti a depressziónkat és az ízületi gyulladásaink tüneteit. Növeli a termékenységünket és jótékonyan hat a női szaporítószervekre. Meggyorsítja a sebgyógyulásunkat, vérzéscsillapító hatása van és biztosítja a szöveteink megfelelő vérellátását. Tudtad, hogy a karneol ásványt régen szülés és fejfájás segítségére használták? Próbáld ki Te is! De ha már a karneol ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a fejünkre, anyagcserénkre, idegrendszerünkre, női szaporítószervre, ízületeinkre és vesénkre fejti ki.


 

Amazonit:

 

Az amazonit a torok és a szívcsakra köve. Pozitív gondolkodásunk lesz tőle és lelkierőt ad. Feloldja a szomorúságunkat és megnyugtat bennünket. Segít feldolgozni a gyászunkat. Csontritkulás esetén hatékonyan alkalmazható, pozitív hatással van az idegrendszerünkre, torkunkra, pajzsmirigyünkre és májunkra. Ez az ásvány erős görcsoldó, így a menstruációs panaszainkat is enyhítheti. Tudtad, hogy az amazonit ásványt régen a szülésnél használták a görcsoldó hatása miatt? Próbáld ki Te is! De ha már az amazonit ásványt szeretnél karkötőként, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a lelkünkre, pajzsmirigyünkre, májunkra, csontjainkra és a petefészkünkre fejti ki.


 

Gránát:

 

A gránát ásvány már a középkorban is ismert ásvány volt. A hagyomány szerint világosságot hoz a sötétségbe borult lelkünkbe. A gránát a segítség köve. Tisztítja a vérünket, regenerálja a testünket, serkenti az anyagcserénket, jótékony hatással van a szívünkre, májunkra és a tüdőnk működésére. Fokozza a tápanyag felvételét a belünkben és erősíti az immunrendszerünket. Csillapítja a szorongást, a depressziót és a félelem tüneteit. Segít az önfejlesztésben és életenergiával tölti fel az egész szervezetünket. Önbizalmat és akaraterőt biztosít tulajdonosának. Biztosítja a kiegyensúlyozott szexuális életünket. Jó hatással van a gyökércsakránkra. Ez az ásvány kezdeményezőkészséget , akaraterőt, önbizalmat és sikert biztosít viselője számára. Szabályozza a szexualitást, gyógyítja a nemiszervek betegségeit és jótékonyan hat a vérkeringésünkre. Tudtad, hogy régen a harcosok gránátdarabokkal rakattak a pajzsuk és a kardjuk markolatába, hogy megvédje őket a sérülésektől? Próbáld ki Te is! De ha már a gránát ásványt szeretnél karkötőkét, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a vérünkre, anyagcserénkre, szívünkre, tüdőnkre, májunkra, immunrendszerünkre és nemiszervünkre fejti ki.


 

Labradorit:

 

A labradorit ásvány oldja a feszültségünket, a bánatunkat, a félelmeinket és fejleszti az intuitív képességünket, kreativitásunkat. Csillapítja a menstruációs panaszokat, csökkenti a vérnyomásunkat és egyensúlyba hozza a hormonháztartásunkat. Ez az ásvány védelmező, aktiválja a szervezetünk öngyógyító képességét és auratisztító hatása van. A labradorit fejleszti az agyi funkcióinkat, jótékonyan hat a tüdőnkre és a szemünkre. Serkenti az anyagcserénket és gyógyítja a köszvényt és a reumát. Tudtad, hogy a labradorit ásványt régen a varázslók kövének tartották? Próbáld ki Te is! De ha már a labradorit ásványt szeretnél karkötőkét, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a kreativitásunkon, hormonháztartásunkon, tüdőnkre, szemünkre és az agyunk funkcióira fejti ki.

 


 

Malachit:

 

A malachit a nők elsődleges ásványa, mivel oldja a menstruációs panaszokat és szüléskönnyítő hatása van. Ez az ásvány tulajdonosának harmóniát és szerencsét hoz az életben és a párkapcsolatokban egyaránt. Megszünteti a szexuális problémáinkat és gyógyítja a női nemi szervek betegségeit. Segíti a májunk tevékenységét, enyhíti a reumát, serkenti a szöveteink savtalanítását és méregtelenítő hatása van. A malachitnak jótékony hatása van az idegrendszerünkre, látóidegeinkre és az agyunk tevékenységére is.
Gyógyítja az ízületi gyulladásainkat, jótékonyan hat az asztmára, a daganatos megbetegedésekre, a hasnyálmirigyünkre, mellékpajzsmirigyünkre és csökkenti a vérnyomásunkat. Erősíti az immunrendszerünket, a DNS-ünket és a sejtjeink felépítését. Fokozza a döntőképességünket, a képzelőerőnket és javítja a kitartásunkat. Elnyeli a negatív energiáinkat a testünkből és a környezetünkből. Ez az ásvány erős védelmező kő. Véd a sugárzás minden fajtája ellen és tisztítja az elektromágneses szennyeződést. Erősíti az önbecsülésünket, illetve az önmegvalósításunkat. Segíti a spirituális fejlődésünket. Tudtad, hogy a malachit ásvány az egyik legerősebb és legmisztikusabb kő? Próbáld ki Te is! De ha már a malachit  ásványt szeretnél karkötőkét, nyakláncként viselni, ne feledd, hogy jótékony hatását a nemi szervünkre, májunkra, idegrendszerünkre, agyunk funkcióira, látóidegeinkre, ízületeinkre, hasnyálmirigyünkre, mellékpajzsmirigyünkre, DNS sejtjeink felépítésére és spirituális fejlődésünkre fejti ki.

 

Keresés